HOE TE ONTWERPEN

Een Sjabloon Kiezen

Klik op Selecteer Ontwerp (1) en bekijk de kant en klare sjablonen (2), scroll naar beneden om alle ontwerpen te bekijken.

ontwerp-kiezen

Selecteer een interessant ontwerp en bekijk het in de editor.

Belangrijk: Als je een sjabloon kiest, hou dan rekening met de grootte van de foto’s. Hoe meer foto’s je kunt toevoegen aan het gekozen sjabloon, hoe kleiner de foto’s kunnen zijn. Klik op Afbeelding Grootte voor meer informatie.

Standaard is het blanco (witte) sjabloon geselecteerd, zodat je het helemaal zelf kunt ontwerpen. Klik op Leeg ontwerp voor meer informatie.

De rest van de sjablonen is al ontworpen. Je kunt fotocollage layouts met of zonder tekst selecteren. Deze ontwerpen kunnen gemakkelijk worden gevuld met je foto’s en ideeën. Klik op Kant en Klaar Ontwerp voor meer informatie.

Kant en Klaar Sjabloon

Klik op het veld met het camera icoon (1) om je foto (2) toe te voegen, vul vervolgens alle velden met een camera icoon met je foto’s.

Als je een foto die je al hebt toegevoegd wilt hergebruiken, klik dan op Kies uit Uploads en selecteer de foto uit de lijst.

Pas je foto aan aan het veld door het formaat van de foto of de locatie te wijzigen.

Als je een vooraf ontworpen sjabloon met tekst of decoratief element hebt gekozen, klik dan op Kant en Klaar Ontwerp met Tekst voor meer informatie over het bewerken.

Kant en Klaar Sjabloon + Tekst

Als je een vooraf ontworpen sjabloon met tekst of een decoratief element hebt gekozen, bekijk dan hieronder hoe je dit kunt bewerken. Zowel de tekst als het decoratieve element kunnen worden verwijderd uit het project, echter in een dergelijk scenario raden we ten zeerste aan om hetzelfde sjabloon met alleen foto’s te selecteren.

Klik op het tekstveld om het te bewerken. Hou er rekening mee dat de vooraf ontworpen tekstgrootte afhankelijk is van de capaciteit van het omringende decoratieve element. Als je wilt dat de tekst groter is dan het element, voeg dan een aparte tekst toe, klik op tekst toevoegen voor meer informatie.

Decoratief element

Klik op het veld decoratief element om het te bewerken.

Ontwerp vanuit het niets (blanco ontwerp)

Selecteer een blanco sjabloon om je ontwerp helemaal zelf te maken. Je kunt foto’s of tekst toevoegen en positioneren binnen het productgebied op elke willekeurige plek. Klik op de knop Toevoegen (1) en voeg een foto of tekst toe (2).

Afbeeldingsgrootte

De afbeeldingsgrootte is erg belangrijk bij fotoproducten. Om scherpe foto’s van goede kwaliteit af te drukken op jouw product moet de grootte van de foto’s (resolutie) hoog genoeg (van goede kwaliteit) zijn. Dus als je kleinere foto’s (van lagere kwaliteit) hebt raden we je aan om vooraf ontworpen sjablonen te selecteren waarmee je ten minste 20 foto’s kunt toevoegen, vooral als je een groot product kiest (bijv. deken 60 × 80).

Voordat je bestelling wordt afgedrukt controleren we of de kwaliteit van je foto’s goed genoeg is.