Algemene gebruiksvoorwaarden

Deze algemene gebruiksvoorwaarden (de “Gebruiksvoorwaarden”) zijn van toepassing op ieder gebruik van de Website (zowel via computer als via mobiele apparatuur of enige andere software applicatie), op alle diensten die door DekbedmetFoto.nl worden aangeboden en op alle overeenkomsten die Stienstra aangaat bij het gebruik van de Website en/of levering van diensten door DekbedmetFoto.nl. Door het bezoeken, bekijken en gebruiken van onze Website gaat u akkoord met deze Gebruiksvoorwaarden. DekbedmetFoto.nl raadt u aan deze Gebruiksvoorwaarden voorafgaand aan gebruik van de Website te lezen. DekbedmetFoto.nl kan deze Gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. De meest recente versie van deze Gebruiksvoorwaarden is raadpleegbaar via de Website. Indien u niet akkoord gaat met een of meerdere van deze Gebruiksvoorwaarden, dient u geen gebruik te maken van de Website.

DekbedmetFoto.nl
Comeris
Sikorskiego 53H
42-300 Myszkow
Polen
NIP (Europees btw-nummer): PL577 194 55 57
REGON (Pools register van bedrijfsnummer): 241 161 498

Prijzen

Alle prijzen staan vermeld in euro’s, inclusief BTW. Wij behouden ons het recht voor om prijzen te wijzigen. Weliswaar zullen de aangekochte producten en diensten altijd gefactureerd worden aan de prijzen die vermeld staan in de email die de bestelling bevestigt. Dit zijn de prijzen die van toepassing waren op het moment van de aankoop.

Betalingsmethodes

We accepteren alle betaalmethodes die beschikbaar zijn bij Paypal.

Garantie en Retouren

Onze producten hebben garantie, dus als een product gebreken vertoont of niet aan je verwachtingen voldoet kun je contact met ons opnemen, we doen namelijk altijd ons best om onze klanten volledig tevreden te stellen. Maar alle producten die wij aanbieden zijn gepersonaliseerde, op maat gemaakte producten, op basis van jouw individuele project en wensen en in overeenstemming met de Consumentenbescherming tegen oneerlijke handelspraktijken is retourneren niet mogelijk.

Bezorging

We bieden bezorging met UPS en DPD.

Douane en invoerrechten

Wanneer u goederen bestelt voor bezorging buiten de EU, kan uw bestelling mogelijk onderworpen zijn aan invoerrechten en belastingen die worden geheven zodra het pakket uw land bereikt. Eventuele extra kosten voor de inklaring zijn voor uw rekening. Houd er rekening mee dat u wordt beschouwd als de importeur en dat u zich moet houden aan alle wetten en voorschriften van het land waarin u de goederen ontvangt. Internationale leveringen kunnen door douaneautoriteiten worden geopend en geïnspecteerd.

Copyright

De informatie, webpagina’s, publicaties, de verkoopscataloog, de foto´s en gegevens op deze website worden beschermd door intellectuele eigendomsrechten, die toebehoren aan DekbedmetFoto.nl of derden. U dient zich te onthouden van iedere inbreuk op deze rechten. DekbedmetFoto.nl geeft u enkel het recht toegang te hebben tot de inhoud van de site, deze te raadplegen en op een normale wijze gebruik te maken van de op de site aangeboden diensten, en dit enkel voor persoonlijke behoeften. Om die reden is elke vorm van copiëren, publicatie, namaak of elke andere vorm van gebruik, onder welke vorm ook, verboden zonder voorafgaandelijk schriftelijke toestemming van DekbedmetFoto.nl.

Varia

DekbedmetFoto.nl kan deze Gebruiksvoorwaarden van de site te allen tijde bijwerken. U wordt dan ook verzocht de meest recente Gebruiksvoorwaarden van de site regelmatig te raadplegen.